Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírt gombás bormártásban

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zsemlét beáztatjuk langyos vízbe. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk.

A húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlét, a fűszereket. Kis gombócokat formálunk belőle, és olajban aranybarnára sütjük.

A serpenyőbe rakjuk a pórét, a sárgarépát és a gombát, megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, felöntjük a borral és kevés vízzel. Csipetnyi kakukkfűvel ízesítjük, és fedő alatt 5-6 percig főzzük.

Hozzáadjuk a tejszínt, beletesszük a fasírtokat, összeforraljuk. Főtt burgonyával kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss