Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édesburgonya fasírt

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg édesburgonya
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 8 dkg bébispenót
  • őrölt bors
  • reszelt szerecsendió
  • 1 db tojás
  • 8 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés

    1. A megmosott édesburgonyákat egyesével alufóliába csomagoljuk. Ezután 200 fokon 30 percig sütjük, majd kikanalazzuk a húsukat.
    2. Felforrósítunk 1 ek olívaolajat, aztán ráreszeljük a fokhagymát. Ezután beleszórjuk a spenótleveleket, majd kevergetve megfonnyasztjuk, miközben sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a spenótot a tojással együtt a burgonyapéphez és összekeverjük. Utána hozzávegyítjük a zsemlemorzsát, és 8 fasírtot formázunk belőle. Végül pedig megsütjük a fasírtokat a maradék felforrósított olajban.

    FŰSZERES FASÍRT >>> 

    CUKKINIS-ZÖLDSÉGES FASÍRT >>> 

    TOJÁSOS-ZÖLDSÉGES TÖLTÖTT FASÍRT >>> 

Megjegyzés

Recept: Mindmegette Magazin

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Édesburgonya fasírt recept?


Magazin