Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya fasírt

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A megmosott édesburgonyákat egyesével alufóliába csomagoljuk. Ezután 200 fokon 30 percig sütjük, majd kikanalazzuk a húsukat.
  2. Felforrósítunk 1 ek olívaolajat, aztán ráreszeljük a fokhagymát. Ezután beleszórjuk a spenótleveleket, majd kevergetve megfonnyasztjuk, miközben sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a spenótot a tojással együtt a burgonyapéphez és összekeverjük. Utána hozzávegyítjük a zsemlemorzsát, és 8 fasírtot formázunk belőle. Végül pedig megsütjük a fasírtokat a maradék felforrósított olajban. 

 

Megjegyzés

Recept: Mindmegette Magazin - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss