Részletes receptkereső »
  •  
  •  

Farsangi fánk egyszerűen

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Farsangi fánk egyszerűen

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 26 db
  • 2013. október 27. 08:47
    nem értem minek a rum és a citrom reszelt héja ha nem is kell bele tenni.
  • 2013. február 11. 22:52
    Hát nekem nem lettek ilyen szépek, de az ízük jó lett. Ez a lényeg!
  • 24. Kerria
    2013. február 4. 15:47
    piro103: "Amikor már szép hólyagos, az olvasztott margarint is hozzádagasztom"

    Köszönöm a receptet... most még a szaggatás utáni kelesztés folyik, bízom benne, hogy finom lesz. Ami aggaszt, hogy kelt a tészta, de nem lett a duplája... nem tudom, várnom kellett volna még? Majdnem 2 órát állt így is...
  • 2013. január 29. 12:34
    Sziasztok! Bár az elkészítésben nem láttam a margarin hozzáadagolását, azért ugye bele kell tenni azt is a tésztába?? :) köszi
  • 22. Manguc
    2012. november 3. 12:07
    Nagyon ízlett nálunk is:) Én csináltam fahéjas cukorba hempergetett fánkocskákat is...isteni volt:) Ja és én sem raktam bele rumot és citromhéjat se.
  • 2012. március 1. 14:17
    Mi is megsutottuk es finom lett. En nem tettem bele margarint es ugy is nagyon jo lett. Koszonom a receptet!:)
  • 2012. február 21. 09:14
    Hétvégén mi is megsütöttük, de nálunk nagyon nem jött be, valószínüleg a citrom miatt és nem is volt elég édes a tésztája. Ettől függetlenül, még próbálkozni fogunk vele, hiszen a hozzávalókon lehet változtatni, és jó eredményt elérni!! Egyébként tényleg nem szabad nagyon forró olajban kezdeni sütni! El kell találni a megfelelő hőt. Mindettől függetlenül mindenkinek ajánlom a recept kipróbálását!
  • 2011. november 24. 10:44
    Én is csak hálálkodni tudok a receptért.Elsőre sikert aratott.A sütésnél bátran kezdtem,nagy lángon de rájöttem,hogy az sok lesz.Nekem a teljes takarék (gázon,közepes égőfejnél)jött be.
    Isteni finom lett!
  • 2011. június 18. 17:03
    köszi a receptet nagyon finom volt, én egy kicsit több cukrot tettem bele mert nagyon édes szájú vagyok:)
  • 2011. május 20. 14:56
    Ez egy igazán egyszerű és nagyszerű recept. Én kelesztőgépben készítettem el, így is tökéletes lett. : )
Hasznos csomag
előző recept
következő recept