Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Farsangi ebéd, ahogy mi szeretjük: egy tartalmas leves és rengeteg fánk!

default user icon
MME
Most, hogy a farsang a végéhez közeledik, és pár napon belül kezdődik nagyböjt, aki eddig nem ünnepelt kellőképpen, az ezen a hétvégén mindenképpen tegye meg! Ha jelemezbálba nem is feltétlenül mentek, de egy jó fánkot mindenképpen süssetek. Elé pedig maximum egy finom és tartalmas leves dukál, mondjuk egy csorba, hogy a fánkból minél több fogyjon. Jöjjön a farsani menüsor!
CSORBALEVES >>> 


KLASSZIKUS FARSANGI SZALAGOS FÁNK >>> 
CSÖRÖGEFÁNK >>> 
ÍGY SÜSS TÖKÉLETES FARSANGI FÁNKOT! >>> 
ÍGY LESZ TÖKÉLETES A CSÖRÖGÉD, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE! >>> 
FARSANGI, CSÖRÖGE, KÉPVISELŐ ÉS TÚRÓ - ISTENI FÁNKOK, MINDEN MENNYISÉGBEN! >>> 
MITŐL ERDÉLYI A CSORBA? TUDJ MEG MINDENT A CSORBALEVESRŐL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss