Elkészítés: A fahéjas tésztához a vajat a mézzel felolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval összeállítjuk. Ebből a tésztából 3 vékony lapot sütünk a tepsi hátoldalán (tepsiméret: 24x36 cm).
Ezután sütünk egy 4 tojásos sárga és egy 4 tojásos barna piskótát, ugyanebben a tepsiben.
A krémhez a vajat a porcukorral kikeverjük. A pudingport a tejjel felfőzzük, hagyjuk hűlni, majd a vajas krémbe jól bedolgozzuk.
A lapokat összeállítjuk a krémmel úgy, hogy a fahéjas lapok az aljára és a tetejére kerüljenek, egy pedig a közepére. A tetejét csokimázzal vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre