Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas túrókrém

MME MME
4.4/5
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük. A túrót villával alaposan áttörjük.

Elkészítés: A túrót a cukorral és ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal simára keverjük. Óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a tejszínhabot. A túrókrémet tálkákba szedjük, és a tetejét megszórjuk fahéjjal (az ügyesebbek sablon segítségével csillag-, szív- stb. alakot szórhatnak rá). Hidegen tálaljuk, szilvakompótot adhatunk hozzá.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 428 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss