Keress receptre vagy hozzávalóra
Hírdetés
Recept feltöltés

Fahéjas szilvalekvár

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kg szilva
  • 10 dkg xilit vagy eritrit
  • fahéj

Elkészítés

    1. A szilvát kimagozzuk és kisebb darabokra vágjuk.
    2. Közepes lángon főzni kezdjük, majd hozzáadjuk a xilitet. Addig főzzük, amíg megpuhul a gyümölcs, majd megszórjuk fahéjjal, és levesszük a tűzről.
    3. Kihűtve azonnal fogyasztjuk, vagy még tűzforrón jól záródó üvegekbe töltjük, 5 percre fejtetőre állítjuk, majd visszafordítjuk, és hagyjuk kihűlni. Ezután a kamrában tároljuk.

      ÍME A RECEPT VIDEÓN >>> 

Hírdetés
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hírdetés

Hozzászólások

Hírdetés

Hasonló Receptek

Magazin

Hírdetés
Hírdetés