Elkészítés: Az olajat felhevítjük, a pulykaszeletek mindkét oldalát elősütjük, beleöntjük a fehérbort és
beletesszük a fahéjat, 10 percig pároljuk.
Egy jénai tálat kibélelünk baconszeletekkel, ráterítünk egy sor húst, majd sajtot, tovább rétegezzük, majd az egészet szalonnával beterítjük.
Fólia alatt középmeleg sütőben 1 órán át sütjük, ezután levesszük a fóliát, és az egészre ráöntünk 1 pohár tejszínt, amibe előzőleg kevés lisztet kevertünk. Pirosra sütjük.
Köretként tört burgonyát vagy krumplipürét, mellé szilvabefőttet adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre