Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas linzer recept

90 perc
bonyolult
megfizethető
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet egy tálban elkeverjük a sütőporral és a fahéjjal,  majd hozzáadjuk a cukrokat, a hideg vajat a tojásokat, összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük fél órára.
  2. Lisztezett deszkán a tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges formával kiszaggatjuk és sütőpapírrral bélelt tepsibe rakjuk.
  3. Előmelegített 180 fokos sütőben 7-8 perc alatt aranysárgára sütjük. Ha kihűlt, tetszőleges ízű lekvárral összeragasztjuk. Másnapra lesz tökéletesen omlós!

    ÍGY LESZ TÖKÉLETES A LINZERTÉSZTÁD - 6 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! >>> 

    11 ZSENIÁLIS TÉSZTA ALAPRECEPT - A PISKÓTÁTÓL A KELT TÉSZTÁIG >>> 


Megjegyzés

Egyik legjobb aprósütemény! - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek