A tejbe beletesszük a cukrot, megmelegítjük, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet, a sót és a tojássárgáját összekeverjük.
Ha az élesztő felfutott, hozzáöntjük a többi hozzávalóhoz és összedolgozzuk.
Amikor már a tészta összeállt, akkor hozzáadjuk az olvasztott vajat, majd lefedve 40-45 percig meleg helyen kelesztjük.
A kelesztés alatt habosra keverjük a puha vajat a cukorral és a fahéjjal.
Amikor a tészta megkelt, vékonyra nyújtjuk (téglalap alakúra), megkenjük a vajas krémmel, majd feltekerjük. Kb 5-6 centis darabokra vágjuk és nem túl szorosan tepsibe rakjuk őket, majd mehetnek a sütőbe.
180 fokon kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Vaníliaszósszal leöntve tálaljuk.