Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fagioli, az elhanyagolt olasz tésztaétel

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek olívaolaj
  • 90 dkg kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db répa
  • 2 db szárzeller
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors (őrölt)
  • 1 doboz babkonzerv
  • 45 dkg paradicsom
  • 1 liter csirke alaplé
  • 2 szál rozmaring
  • 50 dkg rövid tészta
  • parmezán
  • petrezselyem

Elkészítés

    1. Egy nagyobb edényben olajat hevítünk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd öt perccel később mellétesszük az apróra vágott hagymát, a felkockázott répát és a felaprított zellert. Körülbelül további öt percig pirítjuk.
    2. Reszelünk hozzá fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk és a babot is beleöntjük az edénybe. (A babot nem kell leszűrni előtte.)
    3. Ezután mehet az edénybe a felkockázott paradicsom , és a csirke alaplé, majd a rozmaring. Az egészet felforraljuk, és belerakjuk a tésztát.
    4. Közepes hőmérsékleten addig főzzük, amíg a tésztánk kellően puha nem lesz (ez körülbelül 8 perc).
    5. Reszelt parmezánnal és petrezselyemmel tálaljuk.

    GNOCCHI ASZALT PARADICSOMMÁRTÁSSAL >>>

    EGYEDÉNYES PARADICSOMOS-CSIRKÉS TÉSZTA >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin