Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az étrenddel tartja formában férjét a szupermodell

default user icon
MME
Sok sportoló követ valamilyen speciális étrendet, de nem fedi fel étkezési titkát. Tom Brady és szupermodell felesége, Gisele Bündchen élete és étkezése azonban nyitott könyv.

A csupasport.hu cikke szerint az NFL-ben szereplő New England Patriots sztárfocistája és szupermodell felesége, Gisele Bündchen szigorú étrenden él, hogy megőrizzék fittségüket.

A sztárpár 80/20 étrendet követ, vagyis ételeik 80 százalékát lúgos ételek, a maradék 20-at pedig savas ételek teszik ki. Bradyék lényegében sok növényi eredetű ételt és kevés sovány húst esznek, de a húsnak hormonoktól és antibiotikumtól mentesnek kell lennie, igazából szinte csak fűvel táplált csirkét, kacsát esznek, halfélékből pedig vadlazacot. Természetesen a cukor és a fehér liszt fogyasztása tilos, gabonafélékből csak teljes kiőrlésű jöhet szóba. 

Nem titok, hogy az amerikai focista étrendjére nagy hatással volt felesége, aki évek óta vegetáriánus. Gisele Bündchen korábbi nyilatkozata szerint, a férje sokkal jobban érzi magát, mióta így étkezik. Hogy pontosan mit eszik a sztárpár és mi az, ami tiltólistás számukra, azt a csupasport.hu cikkéből megtudhatjátok.

STALLONE EXTRÉM DIÉTÁVAL KÉSZÜLT ÉLETE FILMJÉRE >>> 

ÍGY FOGYTAK A SZUPERMODELLEK A 90-ES ÉVEKBEN - SZTÁRDIÉTÁK EGÉSZEN NAPJAINKIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek