Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az étrenddel fogyott 40 kilót Mariah Carey

default user icon
MME
Néhány hónappal ezelőtt bálnának csúfolták, most viszont nem győzik dicsérni a rajongói Mariah Carey-t. Az énekesnő, aki mindig is küzdött a súlyával, néhány hónap alatt 40 kilót fogyott.

Ledöbbentek Mariah Carey rajongói az énekesnő legutóbbi fotójának láttán. A sztár néhány nappal ezelőtt az Instagramon tett közzé egy képet magáról, és jobb formában van, mint valaha. Mariah nemcsak azért ragyog, mert egy aranyszínű ruhában tündököl, hanem azért is, mert látszik, hogy jól érzi magát a bőrében. 

Carey egy éve nagyon mélyponton volt. Szakítása után az evésbe menekült és közel 100 kilósra hízott. Az állandóan súlyproblémával küzdő sztár úgy gondolta, hogy csak orvosi segítséggel tud lefogyni, ezért a Daily Mail egyik korábbi cikke szerint gyomorszűkítő műtéten esett át. Ám mindez mit sem ér, ha nem  tartja be a diétát. Az eredmény önmagáért beszél, az énekesnő 40 kilót adott le néhány hónap alatt.

- Mariah kiiktatta az étrendjéből a cukros ételeket, és a szénhidráttal, tartósítószerekkel teli készételeket - idézte a Hollywoodlife Carey egyik ismerősét. - Helyette sok zöldséget, húst és halat eszik. Az ételeket nem habzsolja, sokkal lassabban eszik és megállja, hogy ne egye túl magát.

Carey ismerőse azt is elárulta, hogy az énekesnő soha nem volt híve az edzőterembe járásnak, de minden nap nagy sétákat tesz, és megtalálta azokat a mozgásformákat is, amiben örömét leli, ez pedig nem más, mint az úszás és a víziaerobik. 

- Az eredmény elképesztő. Mariah mentálisan és fizikálisan is jól érzi magát. Annyi energiája van, mint 20 éves korában. Egész életében küzdött a súlyával, de most kontroll alatt tartja a súlyát és nagyon büszke a testére - mondta Carey ismerőse.

TÚLSÚLYA MIATT CIKIZTÉK AZ ÉNEKESNŐT, MOST 20 KILÓT LEFOGYOTT >>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 35 KILÓT MELISSA MCCARTHY >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss