Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az étrenddel fogyott 35 kilót Melissa McCarthy

default user icon
MME
A Szívek szállodájának színésznőjét imádtuk túlsúlyosan, és kedveljük 35 kilóval vékonyabban is. Hogy mivel fogyott ennyit? Abból sem csinál titkot!

Láthatóan sokkal magabiztosabb és egészségesebb Melissa McCarthy, amióta megszabadult 35-40 kilótól. Bár – ahogyan ő fogalmazott – még nem S-es a mérete, nem is az a célja. Egyszerűen egészséges akar lenni, és könnyebben mozogni. McCarthy egy interjúban két dolgot emelt ki. Az egyik, hogy kétnaponta kocog a házukhoz közeli utcákban, a másik pedig egy természete, az orvosai által leellenőrzött tabletta, amit azért szedett, hogy beinduljon a fogyás. Az említett pirulák a zsírégetésben segítenek anélkül, hogy bármilyen szinten befolyásolnák a szervezetünk hormonháztartását. De segítenek abban is, hogy ne ingadozzon a vércukorszint.Természetesen ezek mellett a színésznő szigorú diétát is tartott, amit szintén nyilvánosságra hozott.

Melissa mintaétrendje:

  • Reggeli: rántotta egy tojásból, 30 g csirke, vagy pulykamell, 1 pohár sovány tej, 1 pohár zöld smoothie (spenót, petrezselyem, chia, mandula)
  • Tízórai: Bébi répa és hummus
  • Ebéd: Zöldtea, zöldséges quinoa saláta, 80 g csirke, vagy pulykamell grillezve
  • Uzsonna: 3 dl friss juice (narancs, vagy alma)
  • Vacsora: Párolt zöldséges, ½ avokádó, 80 g csirke, vagy pulykamell grillezve

Az első 20 kiló leadása után McCarthy kardióedzésekre is elkezdett járni, majd személyi edző segítségével további testmozgást iktatott be a mindennapjaiba. Emellett ügyelt arra, hogy kevesebb zsírt vigyen be a szervezetébe. Naponta többször ellenőrizte a vércukorszintjét. FIgyelt arra, hogy legalább napi 2,5 liter folyadékot igyon, lehetőleg citrommal. Edzések után, magas proteintartalmú ételeket evett . 

90 NAPOS DIÉTA, AMITÓL MEGVÁLTOZOL >>>

4 EXTRÉM FOGYÓKÚRA, AMIT SOHA NE PRÓBÁLJ KI!  >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss