Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az étrenddel fogyott 15 kilót Christina Aguilera

default user icon
MME
Christina valóságos jojó-királynő! Hol teltebb idomaival, hol extra karcsú derekával kápráztatja el a rajongóit. Nem rég elárulta, hogy a rendszeres jógázásnak és egy speciális, alacsony kalóriatartalmú étrendnek köszönhetően bármikor le tudja dobni a pluszkilókat!

Christina Aguilerának először 2008-ban állítottak össze egy speciális étrendet, hogy az első terhessége után visszanyerhesse a régi alakját - írja a Livestrong. 2009-ben pedig még szigorúbb diétára állt át és rendszeresen edzett, hogy megkaphassa a Burlesque című film főszerepét. De a leglátványosabb átalakuláson 2013-ban ment át, amikor néhány év kihagyás után visszatért a képernyőre, és a The Vocie című tehetségkutató egyik zsűritagja lett Amerikában.

Ekkor mindenki azt találgatta, vajon mitől fogyhatott le 15 kilót az énekesnő. A Life & Style magazinnak egy interjúban elárulta a titkát: rendszeres jógázás és csökkentett kalóriatartalmú étrend. Sőt, az is kiderült, hogy pontosan milyen ételeket fogyaszthatott a diéta alatt!

Christian Aguilera diétás étrendje

Reggeli: pulykaszalonna, áfonya és egy fél avokádó

Tízórai: zeller mandulavajjal

Ebéd: csirkemell salátával/zöldségekkel

Uzsonna: koktélrák paradicsomszósszal

Vacsora: csirke/hal rizzsel/zöldségekkel

Éjszakai nasi: maximum egy pohár száraz bor

Az énekesnő néha-néha megszegte a diétát egy-egy nasival vagy egy plusz pohárka borral, de számára nagyon fontos volt, hogy ne kínozza magát és hogy megtartsa a lelki harmóniáját - így alkalmanként számára belefért egy kis csalás. Te be tudnád tartani az étrendjét?

FOGYJ BORRAL ÉS CSOKIVAL! EZZEL A DIÉTÁVAL DOBTA LE ADELE A PLUSZ KILÓKAT>>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 35 KILÓT MELISSA MCCARTHY>>> 

EZZEL AZ EGYSZERŰ MÓDSZERREL HOZTA MAGÁT CSÚCSFORMÁBA A 41 ÉVES SZÍNÉSZNŐ!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss