Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a meglepő fogással készült Jennifer Aniston a hálaadásra

default user icon
MME
Azzal kapcsolatban, hogy Jennifer Anistonnak kiváló humora van, nem voltak kétségink eddig sem, ám a vadonat új Instaprofiljára kitett mai posztjával, minden előzetes elképzelésünkre rátromfolt. Ráadásul az is kederült belőle, hogy Aniston szuper szakács!

Aniston alig másfél hónapja indította el az Istagram oldalát, máris 20,7 millió követője van világszerte - aznap, amikor kirakta az első posztját, annyian követték be egyszerre, hogy lefagyott a közösségi oldal a hirtelen megnövekedett terheléstől -, és szerencsére azóta sem hagyja ezt a két magyarországnyi embert bejegyzések nélkül: a posztok mindegyike nagyon vicces, egyértelműen kiderül, hogy a színésznő nagyon vicces, és nem áll tőle távol az öniróna és a szarkazmus.

A legfrissebb, éppen a tegnapi hálaadásról szólt - ami az egyik legnagyobb ünnep az USA-ban - ám ez, amúgy Anistonosan megcsarva, roppant viccesen: a fotón a színésznő egy tepsinyi mexikói ételt, mégpedig enchilládát tol be a sütőbe, az jól megszokott pulyka helyett, a következő szöveggel:

"Ok, Jimmy Kimmel, itt van a kib>#&@đtt hálaadásnapi enchilládád!"


Ha továbblapozunk a  képek között a posztban, a másodikon láthatjuk a kész étel előtti névtáblát, amivel egyértelműen Kimmelnek címzi az ételt, a harmadik elem a galériában pedig egy videó, amelyben az egészen rendkívül jól szórakozó Kimmel nevetve ad hangot az elégedettségnek, miszerint végre hallgatott rá valaki! 

A sztorinak ugyanis az az előzménye, hogy tavaly decemberben Jimmy Kimmel amerikai tévés és shoman, a 2018-as Oscar gála házigazdája meghívta a Jimmy Kimmel Live című beszélgetős műsorába Jennifer Ansitont, akinek felhánytorgatta, hogy unalmas a menüsor a színésznő évi rendes barátainak rendezett hálaadás-napi vacsoráján, ahova Kimmel maga is évek óta hivatalos. Akkor azt javasolta neki, hogy mi lenne, ha valami mással próbálkozna? Például egy jó mexikói menüsornak, például nagyon örülne, és tudja, hogy Aniston igen jó ebben a műfajban. És mivel Aniston, nagyon komoly hatással bír a közízlésre - itt van például a frizurája esete, amikor mindenki "Rachelt", akart magának vágatni a Jóbarátok idején - lehet, hogy onnantól kezdve nem kellene senkinek pulykamérgezést kapnia. A beszélgetést megnézhetitek a lenti videón:

Aniston tehát, barátja kedvére téve készített egy adag mexikóit is, amit eddig 4 millióan lájkoltak az Instagramon - kíváncsian várjuk, ez megváltoztatja-e az amerikai hálaadás-napi étkezési szokásokat.

Végezetül álljon itt az egyik vonatkozó Jóbarátok című sorozatból, amelyben Aniston karaktere, Rachel, egy angol trüffelt készít a barátainka, ám a szakácsköv oldalai összeragadtak, és a recept összemosódott a következő oldalon szereplő marhahúsos pitéjével. Így a végeredmény minden lett, csak finom nem. Konkrétan "LÁBÍZŰ".

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMINEK KÉPTELEN ELLENÁLLNI JENNIFER ANISTON >>> 
EZÉRT NÉZ KI 30-NAK AZ 50 ÉVES JENNIFER ANISTON >>> 
5:2 - EZZEL A MÓDSZERREL TARTJA FORMÁBAN MAGÁT AZ OSCAR-GÁLA KAJAMÁNIÁS HÁZIGAZDÁJA jimmy kimmel >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss