Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt nem hiszed el! Ennyit eszik a Trónok harca sztárja!

default user icon
MME
Mennyit eszik naponta egy 205 centi magas, 190 kg-os férfi? Megmutatjuk, így ebédidőben, hátha a felsorolástól jóllaktok. Ezt a speciális menüsort a Trónok harcából ismert Hegyet alakító színész, Hafpór Björnsson eszi végig mindennap, de nem ajánlja, hogy utánozzuk őt.

Aki látta, nézi a Trónok harca sorozatot, azt hihette, hogy a Hegy nevű szereplőt alakító színészt utómunkával tették óriásivá. De tévednek. A Hegyet megformáló izlandi színész, Hafpór Björnsson a 205 centi magas és 190 kg. Már ötször nyerte meg a  Világ legerősebb embere címet, és most a hatodik védésre készül, ami miatt változtatott étkezésén: speciális diétájával izmot növel, zsírt apaszt – ahogy ezt a róla készült friss fotók is bizonyítják.

Menü, amit nem tudnál végigenni!

És mennyit eszik naponta egy 190 kg-os férfi? Megmutatjuk így ebédidőben, hátha a felsorolástól jóllaktok! A menüsort Björnsson az Instáján tette közzé. 

Reggeli: nyolc tojás, 20 dkg zabbal, áfonyával és eprrel
Tízórai: 40 dkg marhahús 40 dkg krumplival, spenóttal és zöldségekkel kiegészítve.
Tízóraiújból: Bcca+glutamin. Ez valójában az izom építését, illetve annak leépülését védő esszenciális aminosav. Segíti a sejtek, általuk az izomzat erősítését, építését.
Ebéd: 40 dkg csirkehús, 40 dkg édesburgonyával, zöldségekkel, gyümölcsökkel.
Uzsonna: speciális turmix 15 dkg zabból, 2 banánból, 15 dkg müzliből, erdei gyümölcsből, mandulából, mogyoróvajból és glutaminból.
Második uzsi: Bcca+glutamin mix vitargoval. Ez utóbbi hidrolizált kukoricakeményítő, de nem az, amelyikkel az ételt sűrítjük. Ez olyan keményítő alapú szénhidrát, amely könnyen felszívódik, sokkal gyorsabban, mint a szőlőcukor, így villámgyorsan ellátja az izmokat energiával. Emiatt nem üli meg a gyomrot, nem okoz puffadást.
Harmadik uzsonna: 6 dkg proteinnal összekevert banán.
Vacsora: 50 dkg marhahús, 50 dkg burgonya más zöldségekkel.
Vacsora még egyszer: 50 dkg lazac 50 dkg édes krumplival.
Lefekvés előtt: 6 tojás, avokádó, mandulával, mogyoróvajjal.

A Hegy hangsúlyozta: alábbhagy ezzel a diétával, ha a Világ legerősebb embere címet újra megszerezte, és azt ajánlja, senki se utánozza őt – ezt pedig könnyedén megígérhetjük.

Ennél könnyebben követhető diétáinkat itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss