Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Vilmos herceg és Katalin hercegné reggelire

default user icon
MME
Kiderült, hogy Katalin reggelijéből egy különleges összetevő biztosan nem hiányozhat. Sőt, a hercegné arra is odafigyel, hogy a férje is pont olyan egészségesen táplálkozzon, mint ő!

Az már korábban kiderült, hogy melyik az az ital, amit Katalin hercegné ki nem állhat, most azonban arra is fény derült, hogy melyik az az étel, ami soha nem hiányozhat Katalin hercegné reggelijéből. A Marie Claire szerint ugyanis Katalin hatalmas rajongója a spirulinának, amit minden egyes reggel elfogyaszt.

A spirulina egy természetes vizekben élő, kékes-zöldes alga, ami egy igazi szuperélelmiszer. 3-4-szer több fehérjét tartalmaz, mint a hal vagy a hús, rengeteg B1- és B12-vitamin található benne, ráadásul ötször annyi béta-karotin van benne, mint a sárgarépában. Sőt, csak úgy hemzseg az ásványi anyagoktól, a vastól, a káliumtól, a nátriumtól, a foszfortól és a kalciumtól is! Erősíti az immunrendszert, méregtelenít, oldja a stresszt, valamint javítja a keringést és a májműködést.

Katalin persze nem önmagában fogyasztja a spirulinát, hanem más egészséges zöldségekkel, mint például a spenót, a római saláta vagy épp a koriander. Így pedig állítólag még Vilmos herceget is sikerült rávennie arra, hogy egészségesebben táplálkozzon, és ő is rendszeresen fogyasztja a spirulinát, annak ellenére, hogy inkább a hagyományos ételeket kedveli. 

EZÉRT A 4 ÉTELÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ>>> 

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE>>> 

KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ>>> 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss