Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Sarolta hercegnő az iskolában

default user icon
MME
Paradicsomleves betűtésztával, grízes tészta és persze spenótfőzelék - a legtöbbünknek talán ezek ugranak be elsőre, ha az iskolai menzára gondolunk. A kis Sarolta hercegnőnek azonban egészen más fogásokat szolgáknak fel a Thomas’s Battersea nevű magániskolában...

 Görgy herceg után tavaly kishúga, Sarolta hercegnő is elkezdte az iskolát. Mindketten a Thomas’s Battersea nevű magánsuliba járnak, amiért évente több mint 17 ezer fontot, azaz közel 5,8 millió forintot fizetnek a szüleik - gyerekenként. A borsos összegért cserébe a royal-csemeték nem csak a legjobb oktatást kapják, de különös odafigyeléssel válogatják össze a gyerekek menüjét is.

A francia hagymaleves, a lazacos ételek és a különböző ízesítésű pudingok rendszeresen szerepelnek a menza-étlapon - írja a The Sun. De gyakran készítenek pulykafasírtot, mediterrán kuszkuszt és füstölt makrélát is a tanulóknak, akik emellett minden nap kapnak friss gyümölcsöt, zöldséget és egészséges nassolnivalókat is, amik persze szigorúan cukormentesek.

Reggelire általában snackeket, friss gyümölcsöket, bio tejet és frissen sült kenyeret kapnak. Néhány órával később pedig következik az ebéd, ahol a napi menü mellett a tanulók különböző levesek közül választhatnak, és saláta bárból állíthatják össze maguknak a köretet.

De persze különböző alternatívák is vannak - vegetáriánus, gluténmentes, tejmentes és diómentes étrendnek megfelelő menüket is lehet választani. Desszertként pedig jön a puding, egy csésze tea és a csokis keksz. Nem hangzik rosszul, ugye?

10 MENZAKAJA, AMIT OTTHON ELKÉSZÍTVE IMÁDNI FOGSZ!>>> 

KVÍZ: KINEK, MI A KEDVENC ÉTELE A KIRÁLYI CSALÁDBAN?>>> 

EZEKET AZ ÉTELEKET ESZI TITOKBAN GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss