Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Kylie Jenner reggelire, ebédre, vacsorára

default user icon
MME
Kim Kardashian kishúgának, Kylie Jennernek vékony derekát és formás idomait valószínűleg jó néhányan irigylik. De mégis mit eszik egy átlagos nap a 24 éves sztáranyuka, hogy formában tartsa magát? Mutatjuk!

Reggeli

A TikTok-videója szerint Kylie szívesen kezdi a napot egy nagy tál ropogós granolával, natúr joghurttal és friss gyümölcsökkel. Ez tele van antioxidánsokkal és C-vitaminnal, ami szuper alapja a ragyogó bőrnek, valamint az erős hajnak és körömnek. Emellett sokszor indítja a napot avokádós pirítóssal is, amit mézzel és csilipehellyel is fel szokott turbózni.

A reggeli mellé pedig matcha lattét fogyaszt, ami javítja az agy működését és felgyorsítja az anyagcserét, továbbá a Hello Magazine szerint Kylie étrendjében rendszeresen szerepelnek az egészséges turmixok és zöldséglevek is.

Ebéd

Kylie ebédre gyakran eszik friss salátát, az egyik nagy kedvence például a kínai csirkés saláta. Ebben apróra vágott, fűszeres sült csirke található friss leveles zöldekkel és szezámmagos öntettel. Jól hangzik, ugye? Ezt pedig általában citromos vízzel öblíti le, hogy megfelelően hidratált legyen kívül-belül.

Vacsora

Vacsorára a videója alapján salátát, spárgát, valamint tejszínes-csirkés tésztát evett, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszon vitaminokat, fehérjét és szénhidrátot is.

Snackek

Bár Kylie igyekszik egészségesen étkezni, azért van, amire ő sem tud nemet mondani. Az egyik nagy kedvence ugyanis a csokis keksz, amit a kislánya, Stormi is nagyon szeret, ezért viszonylag gyakran elkészíti.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek