Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt edd gyümölcsnapon: 2 tipp - 3 gyümölccsel!

Finomak, lédúsak és egészségesek: használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen! Íme, néhány tipp, tanács és alakkímélő recept!
A gyümölcsnap alapvetései:

- Az egynapos gyümölcsdiétához szerezd be a kedvenc gyümölcsödet, és napközben eszegess meg belőle 1-1,5 kilónyit. Vízen kívül, ebben a 24 órában mást ne fogyassz!

- Ha többnapos diétát szeretnél tartani, a gyümölcsök fogyasztása mellett fontos a megfelelő szénhidrát- és fehérjebevitel is: reggelire, tízóraira válassz gyümölcsöt, ebédre könnyű, zöldséges tésztaételt vagy szendvicset, uzsonnára ismét gyümölcsöt, vacsorára pedig salátát sovány hússal.

AZ A FRÁNYA GYÜMÖLCSNAP! >>> 
Eper

-Gazdag C-vitaminban. Vértisztító és gyulladáscsökkentő hatású, segít megelőzni a rák kialakulását, és remek alapanyaga a tisztítókúráknak.
-Epernap: ossz szét 1-1,5 kg epret 5-6 adagra, és napközben fogyaszd el. Az ízesítéséhez kevés mézet, fahéjat használhatsz, de legjobb, ha magában eszegeted.

FESZESÍTS GYÜMÖLCSÖKKEL - 3 FILLÉRES BŐRFIATALÍTÓ PAKOLÁS >>> 
Alma

-Pektinben és C-vitaminban gazdag, jó hatással van az idegrendszerre, vízhajtó és méregtelenítő hatású, segít a koleszterinszint szabályozásában.
-Tarthatsz almanapot úgy is, ha a gyümölcs mellett napközben elropogtatsz 6-7 darab korpás kekszet, esetleg elkanalazol 1-2 doboz natúr joghurtot.

7 TÉNY, AMIT JÓ TUDNI AZ EGÉSZSÉGES GYÜMÖLCSÖKRŐL >>> 
Cseresznye

-Tisztító hatását a vérben és az emésztőrendszerben egyaránt kifejti. Erősíti az ideg- és az immunrendszert, káliumtartalmánál fogva pedig képes kihajtani a szervezetből a felesleges vizet.
-Kitűnő alapanyag az 1-2 napos tisztítókúrához, például egy nagyobb családi lakoma után.

A 7 LEGEGÉSZSÉGESEBB GYÜMÖLCS A VILÁGON >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss