Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az ételt kívánja a terhes Kulcsár Edina

default user icon
MME
Hatalmas a boldogság Kulcsár Edináéknál. A 2014-ben a Miss World szépségversenyen második helyezést elérő modell kisbabát vár. Kulcsár Edina és párja, Csuti a Mokka című műsorban meséltek a babavárásról, és azt is elárulták, mi az az étel, amit Edina a legszívesebben fogyaszt.

Kulcsár Edina számára még mindig felfoghatatlan érzés, hogy kisbabát vár. A gyönyörű műsorvezetőt novemberben elkeserítették az orvosok, mert azt mondták neki, hogy a PCOS betegsége miatt 10% esélye van arra, hogy természetes úton teherbe essen. Aztán két hónap múlva az elmaradt havi vérzése és a teszt is kimutatta, hogy gyermeket vár.

- Óriási csoda, és számomra még mindig felfoghatatlan érzés. Szerintem akkor tudatosul majd bennem, amikor megmozdul, bár már most is sokat mutogatja magát - mesélte boldogan Kulcsár Edina a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában. 

A kismama nagyon jól viseli a terhességet. Egyelőre a reggeli rosszullétek is elmaradnak nála.

- Igazából azt szoktam érezni, hogy hirtelen nagyon megéhezem, és ha egy másodpercen belül nem eszem, akkor elhányom magam, de általában mindig van otthon valami, amihez gyorsan hozzájutok - mondta Edina, aki azt is elárulta, hogy mi az, amit sokszor megkíván: a céklát.

A párja szerint Edina bármikor képes céklát enni, akár hajnal 2 órakor is.

A cékla igazi szuperzöldség a kismamák számára. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiváló kálium-, kalcium, - és magnéziumforrás, de tartalmaz többek között vasat, foszfort, és krómot is. A levében pedig rengeteg a folsav, amely fontos a magzat fejlődéséhez. A folsavszükséglet a terhesség alatt kétszeresére növekszi.

EZT AZ ÉTELT KÍVÁNJA ISZONYATOSAN A TERHES EVA LONGORIA >>> 

EZ AZ EGYSZERŰ ÉTEL ENYHÍT A VÁRANDÓS KATALIN HERCEGNŐ ROSSZULLÉTEIN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss