Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az ételt imádja György herceg

default user icon
MME
Van olyan gyerek, aki sült krumplit enne rántott hússal egész nap, van, aki a kakaós palacsintáért van oda. György hercegnek is megvan a maga kedvence. Katalin hercegnő elárulta, hogy mi az az étel, amit a kisfia bármikor megenne.

György herceg semmiben sem különbözik egy átlagos négy és fél éves gyerektől. Katalin hercegnő egy rendezvényen elmesélte egy másik anyukának, hogy mi az az étel, amit a kisfia nagyon szeret. A brit trónörökös Vilmos és Katalin elsőszülött gyermekének is olyan ennivaló a kedvence, amelyet szinte kivétel nélkül minden gyerek imád a világon. 

György odavan az olasz konyháért, kedvenc étele ugyanis a pizza és a tészta. A hercegné azt nem árulta el, hogy pontosan milyen pizzát és milyen tésztát szeret a kisfia a legjobban. Abban viszont semmi meglepő nem lenne, ha nem a zöldséges változatért rajongana György.

Katalin is szembesült azzal, amivel oly sok anyuka a világon, hogy bizony a zöldségek nem tartoznak a gyerekek kedvencei közé. Amikor György pici baba volt, ki nem állhatta a zöldségeket.

Katalin persze gondosan ügyel arra, hogy kisfia egészségesen táplálkozzon. A szeptembertől iskolába járó György nemcsak otthon, hanem az iskolában is a legjobb menükből válogathat. A Thomas’s Battersea suliban gondosan állítják össze a tanulók menüjét.

A gyerekek reggelire snacket, gyümölcskenyeret, ebédre pulykát, bárányragut, lazacot kapnak, édesburgonyával, quinoával, salátával. Ha pedig a kisherceg mégis pizzát vagy tésztát szeretne enni ebédre, az sem probléma. Az iskolában ugyanis megengedik, hogy a gyerekek otthonról hozzanak magukkal ebédet.

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 

GYEREKBARÁT VACSORA: MINIPIZZÁK VILLÁMGYORSAN - VIDEÓ! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss