Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért néz ki 10 évvel fiatalabbnak az X-Faktor 59 éves mentora

default user icon
MME
Az 59 éves Simon Cowell, az X-Faktor és a Got Talent tehetségkutatók kitalálója 10-15 évet simán letagadhatna! De vajon mitől néz ki ilyen jól? Most elárulta a titkát!

Simon Cowell 2017 októberében orvosa tanácsára egyik napról a másikra átváltott a vegán étrendere. Ez azt jelenti, hogy teljesen lemondott a húsról, a tejtermékekről és a tojásról is. A szakember szerint ugyanis a nem megfelelő táplálkozás állt a hátterében annak, hogy Simon folyton fáradtnak érezte magát.

„24 órán belül teljesen átalakítottam az étrendem, amit azóta is tartok” - mondta Simon a The Sunnak. „Rengeteg olyan ételt kidobtam, amit nem kellett volna ennem, például a húst, a tejtermékeket, a búzából készült ételeket és cukros ételeket - ez volt a négy fő alapanyag, amitől megszabadultam. Szerettem ezeket a kényelmes ételeket, egész életemben ezeket ettem. Imádtam a lekváros sütiket, a hamburgereket és a Bolognai spagettit.”

A váltás persze nem volt könnyű, de szépen lassan igyekszik minden állati eredetű ételt kivenni az étrendjéből, még a halat is. A reggeli joghurtja helyett már mandulatejes változatot fogyaszt, és a teájába is mandulatejet tesz. Sőt, a sörivásból és a cigarettázásból is visszavett. A diéta hatását pedig szinte azonnal megérezte: „Sokkal több energiám van és könnyebben tudok koncentrálni.” Emellett pedig a pluszkilók is folyamatosan olvadnak le róla... 

EZÉRT NÉZ KI 10 ÉVVEL FIATALABBNAK A 43 ÉVES EVA LONGORIA>>> 

9 TITKOK NIGELLA LAWSONRÓL, AMIT NEM TUDTÁL>>> 

ETTŐL AZ ÉTRENDTŐL ILYEN JÓ NŐ AZ 50 ÉVES JULIA ROBERTS>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss