Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért néz ki 10 évvel fiatalabbnak a 43 éves Eva Longoria

default user icon
MME
A színésznő csupán néhány hónapja adott életet kisfiának, de máris bombaformában van. Csak úgy ragyog! Ha nem tudnánk, hány éves, tuti nem hinnénk el, hogy már elmúlt negyven. Vajon mi a titka?

Eva Longoria exférjével, Tony Parkerrel való szakítása után nagyon lefogyott. A rajongói nem győzték dicsérni az alakját és folyton arról faggatták, milyen diétát követ. Később azonban kiderült, hogy a színésznő nem fogyókúrázott, hanem egyszerűen nem evett - írja a Good Housekeeping. „Emlékszem, a válásom után annyira vékony voltam, hogy mindenki azt mondta, nagyszerűen nézek ki. Azonban talán ekkor voltam a legegészségtelenebb egész életemben” Azóta Eva életmódot váltott, egészségesen étkezik és rendszeresen edz, ettől pedig jobban érzi magát a bőrében, mint valaha!

„Ahogy idősödöm, az emberek egyre gyakrabban kérdezik tőlem, hogy mi a titkom. De nincs titok, ezt csak az egészséges étkezésnek és a rendszeres testmozgásnak köszönhetem. Hiába eszel egészségesen, ha nem edzel, és hiába futsz naponta 5 kilométert, ha nem figyelsz oda az étkezésre. A kettő csak együtt működik igazán!”

Eva rengeteg sportban kipróbálta magát. Fut, jógázik és pilates-ezik is.

A reggeli edzés után pedig jöhet egy egészséges reggeli! „Miután futottam, minden reggel ugyanazt eszem: tojásfehérjét spenóttal és pulyka szalonnával.” De néha egy kis friss gyümölccsel is kiegészíti a menüt.

Ebédre rengeteg zöldséget eszik! „Könnyen tudnék vegetáriánus lenni, ugyanis imádom a zöldségeket. Gyakran készítem őket ebédre is, és van egy titkom! Rengetegen sajtba, vagy valamilyen panírba forgatják a zöldségeket sütés előtt, azonban szerintem a zöldségeknek csak olívaolajra van szüksége.”

Hogy Eva egész nap megőrizze az energiáját a forgatásokon, sokszor nassol nap közben - persze csak egészséges finomságokat. Például mandulát, joghurtot, uborkaszeleteket vagy gyümölcsöket mogyoróvajjal.

Az utóbbi időben azonban a forgatásokat háttérbe kellett szorítania, hiszen június 19-én megszületett kisfia, Santiago Enrique Bastón.

Bár a szülés óta még csak alig több mint három hónap telt el, Eva az életmódjának köszönhetően máris bombaformában van. Gyönyörű anyuka, ugye?

27 KILÓT HÍZOTT A TERHESSÉG ALATT A SZTÁRANYUKA - ÍGY NÉZ KI MOST>>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 15 KILÓT CHRISTINA AGUILERA>>> 

FOGYJ BORRAL ÉS CSOKIVAL! EZZEL A DIÉTÁVAL DOBTA LE ADELE A PLUSZ KILÓKAT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss