Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket eszik a modellek a divatbemutató előtt

default user icon
MME
Te gondolkoztál már azon, hogy vajon hogy készülnek fel a Victoria's Secret modellek a show-ra? Most elárulták!

Adriana Lima

A Betches.com szerint a brazil származású anyuka arra esküszik, hogy naponta 6-szor kell étkezni, ehhez pedig a divatbemutatók előtt is tartja magát. A hajdina megszállottja, amit lefekvés előtt tejjel és mézzel fogyaszt - azt mondja, ez segít neki elégetni a kalóriákat, miközben alszik. 

Sarah Sampaio

Sara azt mondja, ő általában ugyanúgy étkezik, mint bárki más, azonban a divatbemutató előtt különösen odafigyel az egészséges étkezésre és elkezd edzeni. Imádja a pizzát, a kenyeret és a tésztaféléket, de a show előtt ezeket halra, csirkére, zöldségekre és gyümölcsökre cseréli.  

Lais Riberio

A modell azt állítja, hogy a show előtt egyáltalán nem változtat az étrendjén. Csupán egy titka van: egész évben odafigyel arra, hogy sok fehérjét egyen, amitől szépek lesznek az izmai. 

Martha Hunt

Marta is a fehérje megszállottja, egyszerűen imádja a húsokat. Azt mondja, az alakját is a sok húsnak, lazacnak és tojásnak - na meg a kőkemény edzéseknek - köszönheti. 

Josephine Skriver

A modell nem igazán szeret diétázni, inkább folyamatosan próbál odafigyelni arra, hogy egészségesen táplálkozzon. A divatbemutató előtt sok fehérjét, zöldségeket és barna rizst fogyaszt. Ilyenkor általában rántottát és barna rizst eszik reggelire. Ez azért elég fura kombináció, nem?  

ÍGY FOGYTAK A SZUPERMODELLEK A 90-ES ÉVEKBEN - SZTÁRDIÉTÁK EGÉSZEN NAPJAINKIG>>> 

EZT NEM HISSZÜK EL! ENNYIT ESZIK A BOMBA TESTŰ IRINA SHAYK>>> 

KÉPTELEN VAGY LEFOGYNI? LEHET, HOGY NEM JÓ DIÉTÁVAL PRÓBÁLKOZOL!>>> 

TESZT! SZÉNHIDRÁT VAGY FEHÉRJE: TE MELYIK TÍPUSBA TARTOZOL?>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss