Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket az ételeket tilos megennie Meghan hercegnének

default user icon
MME
Szigorú szabályokat kell betartania Meghan Markle-nek, miután feleségül ment Harry herceghez. A brit királyi család tagjainak az is meg van szabva, hogy mit ehetnek és mit nem, ha hivatalos látogatáson vesznek részt. Meghan Markle-nek például kedvenc ételeiről is le kell mondania.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle ősszel utazik első hivatalos útjára. A fiatal házasok követve Harry szülei, Károly herceg és az 1997-ben autóbalesetben elhunyt Diana példáját, Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak. Harry minden bizonnyal már hozzászokott, hogy ezeken a hivatalos utakon nem ehet azt, amit akar. Ám Meghannak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy búcsút inthet kedvenc ételeinek.

Harry és felesége nem ehet olyan ételeket, amelyekben van fokhagyma. II. Erzsébet ki nem állhatja a fokhagymát, a királynő olyannyira utálja a szagát, hogy a konyhából is kitiltotta. A fokhagyma erőteljes illata miatt a királyi család tagjainak is meg van tiltva, hogy hivatalos utakon olyan ételeket egyenek, amelyek fokhagymával készültek.

Pedig Meghan nagyon szereti a fokhagymát. A hercegné egyik kedvenc étele az adobo csirke, ami egy Fülöp-szigeteki specialitás és jó sok fokhagymával készül. Meghan maga is sokszor elkészíti.

- Nagyon könnyű. A fokhagymát összekeverjük szójaszósszal, ecettel, citrommal és hagyjuk, hogy a csirke addig süljön ebben a szószban, míg el nem válik a csontjától - nyilatkozta korábban a volt színésznő.

A fokhagymáról csak ideiglenesen kell lemondania a hercegnének, így az adobo csirkét sokszor elkészítheti még Harrynek, ha hazatérnek majd hivatalos útjukról. 

De nemcsak a fokhagyma tiltólistás étel a pár számára, hanem a kagyló és minden tengeri herkentyű is, ugyanis ezektől az ételektől lehet a legkönnyebben ételmérgezést kapni. Meghan nagyon szereti a kagylót, de mióta Harry felesége, búcsút kellett intenie ennek a kedvencének.

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE >>> 

MEGHAN MARKLE DIÉTÁRA FOGTA HARRY HERCEGET >>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss