Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek voltak idén a legmeghatóbb anyák napi kisfilmek

default user icon
MME
Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeltük. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a nekünk legkedvesebb videókat, melyeket szeretettel nyújtunk át így utólag is minden édesanyának!

Szuperanyuk helyett

A Nestlé 150 éve áll termékeivel az édesanyák mellett, igyekszik megkönnyíteni számukra a hétköznapokat, hogy az értékes idő ne a főzéssel, tűzhely mellett ácsorgással teljen. A kisfilm szereplői akár mi magunk is lehetnénk, hiszen ki nem élt már át hasonlóan vicces és egyben borzasztó helyzeteket a hétköznapokban?

Hidd el, ő mindig másképp látja

A második kisvideó, ami az idei kedvencünk, ugyanazt a napot két nézőpontból mutatja meg, az édesanyáéból és a kislányéból. Amit az anyuka katasztrófaként él meg, abból a kislány csak az örömre, az együtt töltött időre, a közös nevetésre és játékra emlékszik. Az anyuka legrosszabb napja a kislány legjobb napja – és hogy mit üzen nekünk ezzel a készítő? Talán leginkább azt, hogy nem kell tökéletesnek lennünk, hogy elég jók legyünk.

Az idő a legnagyobb kincs

A Magyar Telekom kisfilmjének szereplőiben egy kicsit mindannyian magunkra ismerhetünk. A gyerekek egy rendhagyó anyák napjával arra hívják fel a figyelmet, hogy az együtt töltött időt nem pótolhatja semmi, a kisfogások pedig átlátszóak, akkor is, ha egy felnőtt mondja.

AJÁNDÉKOZZ IDŐT AZ ANYUKÁDNAK!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss