Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek a királyi család tagjainak kedvenc gyorskajái

default user icon
MME
Bármennyire is próbálsz odafigyelni az egészséges étkezésre, néha veled is előfordul, hogy megkívánod a sajtburgert, a fűszeres sült krumplit vagy a sajtos pizzát, igaz? Nincs ez másképp a királyi család tagjaival sem. Hiába állnak rendelkezésükre a palota kiváló séfjei, néha csak egy kis éttermi gyorskajára vágynak. Mutatjuk, mik a legnagyobb kedvenceik!

Katalin hercegné

A hercegné legnagyobb kedvencei egyértelműen az indiai ételek. Bár Vilmos bevallotta, ő nem rajong a fűszeres fogásokért, Katalin nem tud ellenállni nekik. Különösen a curry-s ételekért van oda - mondta 2017-ben a Radio 1 műsorában. Bár házhoz - vagy inkább palotához - még nem rendeltek, az már többször előfordult, hogy a gyorsétteremben elvitelre kérték a vacsorát, és otthon ették meg.

Vilmos herceg

Vilmos szintén a Radio 1 műsorában elárulta, hogy két nagy kedvence van, amiről nem tud lemondani: a pizza és a kínai ételek. Emellett imádja a Nando's gyorséttermet is, ahonnan rendszeresen rendel elvitelre.

ERZSÉBET KIRÁLYNŐ

The Sun szerint a királynő kedvence a fish and chips, vagyis a sült hal sült krumplival. Amikor a balmorali kastélyában tartózkodik, gyakran elcsábul, és a helyi gyorsétteremből rendel magának a kedvencéből.

Harry herceg

Csak úgy, mint Vilmos, Harry is imádja a Nando's-t. 2013-ban a Mirror pedig arról számolt be, hogy egy késő esti rendelés során extra sajtos csirkés pitát, dupa csirkés wrapet és sült krumplit kért elvitelre a londoni Fulham étteremből.

MEGHAN MARKLE

Meghan beismerte, hogy a hasábburgonyának egyszerűen nem tud ellenállni. „Egész álló nap tudnék sült krumplit enni” - mondta egyik beszédében. Amikor megkérdezték tőle, hogy tudja összehozni a sült krumpli-imádatát az egészséges életmóddal, azt mondta, a lényeg az egyensúly. „Soha nem akarom azt érezni, hogy valami hiányzik.” Éppen ezért ő nem is követ szigorú diétákat, pusztán odafigyel arra, hogy mikor mit eszik, amibe néha egy kis sült krumpli is belefér.

KVÍZ: KINEK, MI A KEDVENC ÉTELE A KIRÁLYI CSALÁDBAN?>>> 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK>>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss