Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez volt az éhező Jennifer Lawrence kedvenc étele Budapesten

default user icon
MME
Jennifer Lawrence imádja Budapestet. Az Oscar-díjas színésznő tavaly a Vörös veréb című film főszereplőjeként forgatott a magyar fővárosban. A sztár nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy rajong Budapestért, néhány napja pedig azt is elárulta, mi volt a kedvenc étele.

Jennifer Lawrence imád enni. A színésznő sosem csinált abból titkot, hogy szereti a finomabbnál-finomabb ételeket és ha nem muszáj, akkor nem fogyókúrázik. Sokan támadták is amiatt, hogy az Éhezők viadala című filmekben nem volt elég vékony. Jennifer Lawrence-nek azonban a Vörös veréb forgatására keményen kellett diétáznia.

A színésznő egy szép reményű orosz balerinát alakít, akinek egy súlyos sérülés miatt véget ér a karrierje. Lawrence-t a balett jelenetek miatt kemény diétára fogták, amit őt nagyon nehezen tolerált.

- Mindig is kíváncsi voltam, hogy mi lenne akkor, ha egy forgatás miatt diétáznom kellene, valóban éhes lennék-e, mert még sosem csináltam ilyet, a Vörös veréb volt az első. Nagyon éhes voltam, sokszor alig álltam a lábamon. Mondtam is, hogy nekem ettől több energiára van szükségem - nyilatkozta Jennifer Lawrence.

Az Oscar-díjas sztár nagyon örült, amikor befejezték a táncos jeleneteket, mert végre élvezethette a magyar ízeket.

- Felfedeztem egy kolbásszal töltött bagettet, amihez savanyúságot is adnak. Nagyon ízlett - mondta Jennifer Lawrence.

Nos, kedves Jennifer ez nem más lehet, mint a kolbice. A kenyértésztából frissen sütött, ropogós, tölcsérbe kínált kolbász, amibe pirított hagymát, bajor káposztát és sajtszószt is tesznek.

FELISMERHETETLEN! DÖBBENTESEN MEGHÍZOTT CHRISTIAN BALE >>> 

EZEKET ESZI REGGELIRE JENNIFER ANISTON >>> 

JAMIE OLIVER ELÁRULTA, MI A CSALÁDJA KEDVENC ÉTELE >>> 

Ezek is érdekelhetnek