Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez volt a menü a 2019-es Oscar gálán

default user icon
MME
Idén 91. alkalommal rendezték meg az Oscar-gálát. A filmes szakma legnagyobb díjátadójára az ételeket ezúttal is Wolfgang Puck sztárséf készítette. A menüsorban mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

Az Oscar-díjkiosztók történetében sokszor előfordult már, hogy a hosszúra nyúlt gálán annyira éhesek voltak a sztárok, hogy pizzát rendeltek. Pedig a gálát követő fogadáson terülj, terülj asztal várja a celebeket. A menüt évek óta Wolfgang Puck sztárséf és csapata készíti. 

Az idei gálára a konyhában 200 fős személyzet, 850 kisegítő (pincér, konyhai személyzet) gondoskodott arról, hogy a színészek a lehető legfinomabb ételeket, italokat kapják. A gálát követő partin 13 000 pohár, 4800 tányér és 6000 koktélvilla került az asztalokra, és persze mennyei falatok.

Előételként ropogósra sült káposztát tálaltak fel chipotle mártással és görögdinnye piritóssal, valamint citrusos feta sajttal. Akinek ez nem jött be, az választhatott avokádós tostadát (pirítóst) és persze nem hiányozhatott a menüből Wolfgang Puck egyedi, kaviáros-lazacos pizzája sem.

Főételek között olyan luxusételek voltak, mint a wagyu steak, vagy a gofri ágyon tálalt, ropogós sült fogoly. A tengergyümölcsei szerelmeseinek egy hatalmas szusi pult állt a rendelkezésükre, ahol a fésűkagylótól kezdve a vegetáriánus falatokig megtaláltak mindent. 

A desszertként csokiba mártott epret, macaronokat, Pavlova-tortát ehettek a sztárok. Az a jelölt pedig, aki nem nyerte el az aranyszobrocskát, megehette a málnalekvárral töltött csokiszobrocskát.

EZT ETTÉK ÉS ITTÁK A SZTÁROK A 2019-ES GOLDEN GLOBE-GÁLÁN >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss