Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a legjobb időpont a bevásárlásra!

default user icon
MME
Ha kihagynád az órákig tartó sorban állást és a lehető legfrissebb termékeket szeretnéd beszerezni a heti nagybevásárlás alkalmával, akkor kövesd Michelle Dudash, dietetikus és táplálkozási tanácsadó tippjeit, aki utánajárt, hogy egészen pontosan melyik a legjobb időpont a shoppingolásra. Mi eléggé meglepődtünk az eredményen!

Melyik nap a legjobb a héten a bevásárláshoz?

Bár a legtöbb embernek főként szombaton vagy vasárnap van ideje bevásárolni, ha időt spórolnál, jobban jársz, ha a hét közepén ejted meg a bevásárló túrát. Ekkor ugyanis nem csak kevesebben vannak a szupermarketekben, de legtöbb üzlet szerda-csütörtök környékén cserél árut, valamint ekkor indít új akciókat is.

Ha viszont csak hétvégén érsz rá, érdemes inkább szombaton vásárolnod, a két hétvégi nap közül ugyanis ez a kevésbé forgalmasabb.

Melyik a legjobb napszak a bevásárláshoz?

„Egy órával nyitás után, mert eddigre valószínűleg már feltöltötték a polcokat a friss termékekkel. A régi termékek általában felül vagy előrébb vannak, ezért válassz valamit alulról vagy hátulról” - javasolja Michelle. Ha ugyanis túl korán, nyitásra mész, esélyes, hogy még nem pakolták ki a friss áru nagy részét.

Tehát a legjobb időpont a bevásárlásra a szerda reggel, egy órával nyitás után, ekkor ugyanis a legtöbb üzletben minden friss, kevesen vannak és néhány szuper akcióra is lecsaphatsz. Ha pedig csak hétvégén érsz rá, inkább szombat reggelre időzítsd a bevásárlást, mint vasárnapra!

CSODÁS FOTÓK FRANCIA PIACOKRÓL, AHOL SZÍVESEN BEVÁSÁROLNÁNK>>> 

VÁSÁROLJ OKOSAN! 9 PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ TIPP A MINDENNAPOKRA>>> 

LESD MEG! EZEKET REJTI ANGELINA JOLIE BEVÁSÁRLÓKOSÁRA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss