Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 30 percre, mindeközben pedig elkészítjük a tölteléket. Meghámozzuk, lereszeljük az almát. Ízlés szerint cukrozzuk, fahéjazzuk, majd félretesszük.
Ha letelt a 30 perc, a tésztát kivesszük a hűtőből és kettéválasztjuk, majd kinyújtjuk. Az egyik tésztát sütőpapíros tepsire tesszük, aztán zsemlemorzsát szórunk rá. Az almát kinyomkodjuk, aztán a tészta tetejére halmozzuk, majd a másik kinyújtott tésztával beborítjuk.
Tetejét villával megszurkáljuk, majd megkenjük tojássárgájával és 180-200 fokon (sütőtől függően) 20-30 perc alatt készre sütjük. Ha elkészültünk, akkor hagyjuk kihűlni, utána pedig porcukorral megszórva tálaljuk.