Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Extra ropogós rántott csirkecomb

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. Az extra ropogós rántott csirkecomb elkészítéséhez a combokról lehúzzuk a bőrt, majd megsózzuk, és a lisztben, a felvert tojásokban és a zsemlemorzsában megforgatjuk őket.
  2. Ezután meghempergetjük a húsokat ismét a tojásban, végül pedig a kukoricapehelyben. Ügyeljünk rá, hogy utóbbi mindenhol befedje őket.
  3. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és két részletben aranyszínűre sütjük benne a combokat.
  4. Konyhai papírtörlőre szedjük, és alaposan lecsepegtetjük őket. Azonnal tálaljuk ízlés szerinti körettel

Ezek is érdekelhetnek

Friss