Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Extra csokis piskóta

default user icon

Hozzávalók

  • A tésztához:
  • 7 db tojás
  • 7 ek finomliszt
  • 1 ek étolaj
  • 7 ek cukor
  • 1/2 csomag sütőpor
  • A krémhez:
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 25 dkg margarin
  • 25 dkg porcukor
  • 25 dkg mascarpone
  • 1 ek akácméz
  • A tetejére:
  • 2 dl habtejszín
  • 1 csomag habfixáló
  • étcsokoládé
  • 2 ek porcukor

Elkészítés

    1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, piskótát sütünk belőle nagy tepsiben, majd amikor kihűlt, keresztben három részre vágjuk. A krémhez az étcsokoládét megolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük, három részre osztjuk, és betöltjük vele a piskótát. Ezután kívül is körbekenjük.
    2. A tetejére a habbá vert, porcukros tejszínt kenjük, majd olvasztott étcsokoládéval körbecsorgatjuk a szélét. Egy evőkanál hátoldalával behúzgáljuk a csokit, közben megvizezzük a kanalat.Tejszínhabrózsákkal díszítjük a tetejét.

    BARACKLEKVÁROS PISKÓTATEKERCS>>> 

    VANÍLIAKRÉMES-KAKAÓS PISKÓTATEKERCS>>> 

    JÁSZBERÉNYI PISKÓTATEKERCS>>> 

Megjegyzés

Kocsor Sándorné receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin