Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az ételt kívánja iszonyatosan a terhes Eva Longoria

default user icon
MME
A kismamként is szuperelegáns és ragyogóan szép Eva Longoriáról nem sejtettük, hogy bizony vannak dolgok amikről nagyon fájt lemondani, és olyan bűnös élvezetek is, amelyekről, minden jószándéka ellenére képtelen.

Az, hogy a Született feleségek című sorozatból ismert Eva Longoria babát vár - ez nem újdonság. Szerencsére, úgy tűnik, hogy a 42 éves színésznő, aki első gyermekét várja, nagyon jól bírja a kismamasággal járó megpróbáltatásokat: minden jelentősebb eseményen megjelenik, jókedvűen, szuperelegánsan - és ragyog!


Ám, hogy neki is vannak nehéz pillanatai, azt eddig nem tudhattuk, de most egy-egy insta-posztból kiderült: bizony vannak dolgok amikről nagyon fájt lemondania, és olyan bűnös élvezetek is, amelyekről képtelen.

Longoria egy fotózásról posztolt pár napja, ahol medencében pózolt, és tőle karnyújtásnyira, de azért képen kívül, ott figyelt egy nagy adag sült krumpli - a következő szöveggel: "Amikor épp fotóznak, de a baba sült krumplit akar - lehetőleg minél köztelebb!"


A másik, e témában kirakott fotóján pedig egy zseniális pólót tart maga elé, amelyen a következő felirat díszeleg: "Szeretném hinni, hogy én is hiányzom a bornak", utalva arra, hogy amióta babát vár egy korty alkoholt sem ivott, viszont köztudottan nagy rajongója a jóféle vörösbornak.

EZ AZ EGYSZERŰ ÉTEL ENYHÍT A VÁRANDÓS KATALIN HERCEGNŐ ROSSZULLÉTEIN! >>>
FANTASZTIKUS! EGY SZEGEDI LÁNY KÜRTŐSKALÁCSÁT IMÁDJA EGÉSZ KALIFORNIA >>> 
MEGVÁLASZTOTTÁK MAGYARORSZÁG LEGJOBB CUKRÁSZDÁJÁT: ÍME A GYŐZTES >>> 
ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN ALAKJÁT A GRACE KLINIKA SZTÁRJA >>> 

(forrás: Instagram)

Ezek is érdekelhetnek

Friss