Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éttermi kiszolgálónak állt Eminem

default user icon
MME
Eminem úgy döntött, hogy a zene után próbára teszi magát a a vendéglátásban is. A világhírű rapper a napokban nyitotta meg Detroitban éttermét Mom’s Spaghetti néven, ahol gyakorlatilag bármire, illetve bármihez, akár egy szelet pirítós kenyérhez is kérhetünk tésztát. A zeneproducer, dalszerző és színész az első nap még az eladásba is besegített.

Az ötlet persze nem a semmiből jött. Egyik dalának, a 2000-es évek elején berobbanó Lose Yourself ikonikus szóösszetétele, a mom’s spaghetti (anya spagettije) már számtalan mémet ihletett. A 8 mérföld című filmből is ismert zene sikerességét az is bizonyítja, hogy 2003-ban Oscar-díjjal jutalmazták, mint a legjobb eredeti dalt.

Az Eminem életét feldolgozó filmdráma betétdalaként is ismert remekmű sem úszta meg a feldolgozást, így abból is készült egy tésztás változat, amit 32 milliónál is többen tekintettek meg eddig.

Ezt a ziccert Slim Shady sem hagyhatta ki, így szeptember 29-én megnyitotta Anya Spagettijére keresztelt tésztázóját Detroitban.

A sztár a nyitás napján személyesen szolgálta ki az első tíz vendéget. A rajongók között akadtak olyan fanatikusok is, akik már órákkal a nyitás előtt az étterem előtt szobroztak. A rapper miután kiszórta a rendeléseket, autóba ült és elhajtott.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss