Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Étkezz gluténmentesen! Új tipp új bloggerünktől!

default user icon
MME
Hasmenés, székrekedés, puffadás, reflux, visszatérő hasfájás - ezek mind a gluténérzékenység tünetei lehetnek. A betegség sokkal több embert érint, mint ahányan tudnak róla, ezért érdemes minél inkább törekedni az egészséges étrend kialakítására.

Ismét egy gyorsan összedobható receptet hoztam Nektek. Ez az étel is nagyon jól variálható az éppen otthon lévő zöldségek felhasználásával, ne féljetek próbálkozni, mindenki bátran készítse saját ízlésvilága szerint.

Szeretem az ilyen praktikus ételeket: gyorsan összedobálok mindent egy tepsibe, bedobom a sütőbe és amíg sül, van időm a vasalásra, porszívózásra és egyéb ház körüli teendőkre, melyek befejeztével csak feltálalom ezt a remek ebédet vagy vacsorát és bezsebelem az elismeréseket.

Ez a recept is gluténmentes összetevőkből készült, hiszen nekem is voltak az elmúlt években nagyon nehéz napjaim, nagyon sokszor voltam kétségbe esett és tanácstalan, sokszor érzetem a betegség árnyoldalait, de mára azt vallom, hogy a gluténérzékenység egy Életérzés, nem pedig betegség! :) 

Itt találod a receptet részletesen >>>

 Tudj meg többet bloggerünkről, Enikőről!

Enikő blogját itt olvashatod! >>>

Ezek is érdekelhetnek