Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 egyszerű trükk, amivel eltűntetheted az ételszagot a lakásban

Te is szenvedsz a lakást átjáró ételszagtól sütés-főzés után? Próbáld ki trükkjeinket, és szabadulj meg gyorsan a kellemetlen illatoktól.

1. Eltűnteti az ételszagot, ha egy nagy bögre forró vízbe néhány csepp levendulaolajat csepegtetünk.

2. A hal sütése közben keletkező kellemetlen szagot jelentősen csökkenthetjük, ha a morzsába vagy a lisztbe egy kevés parmezánsajtot reszelünk.

3. A karfiol főzővizébe tegyünk egy darab száraz kenyeret, amit először ecetbe mártottunk. Az enyhe ecet a zöldség fehérségét is megőrzi. De a karfiol kellemetlen szagát egy kanálnyi tej is semlegesíti.

4. Erős szagú főzelékek főzővizébe cseppentsünk egy kevés ecetet, vagy a tűzhelyen forraljunk egy külön edényben egy kevés ecetes vizet.

5. A kellemetlen ételszagot hamar elnyomja a melegedő fahéj illata. Tegyünk néhány rúd fahéjat egy serpenyőbe, és melegítsük, amíg kellemes fahéjillat nem lesz a lakásban.

ÍGY ZSÍRTALANÍTHATOD A TÚL ZSÍROS ÉTELT: 5 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>> 
ÍGY MENTSD MEG A LEÉGETT ÉTELT: 4 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>> 
ÍGY MENTSD MEG AZ ELSÓZOTT ÉTELT - 5 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss