Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erzsébet királynő szakácsot keres - ennyit fizetne új alkalmazottjának

default user icon
MME
Az előkelő pozícióra már csak néhány napig lehet pályázni. A szerencsés kiválasztottnak nem csak vaskos fizetés üti a markát, de a palotába is beköltözhet.

II. Erzsébet királynő ismét szakácsot keres, pontosabban konyhai részlegvezetőt, aki a Buckingham-palotába is beköltözhet. A hivatalos álláshirdetés szerint elvárás, hogy a leendő royal-séfnek szenvedélye legyen a főzés, valamit az, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ételeket tudja elkészíteni a királyi családnak.

„Az elvárások rendkívül magasak, minden nap pörgős, szóval igazán ambiciózus és képzett séfet keresünk” - áll a hirdetésben. Ráadásul nem csak a palotában kell helytállnia az új szakácsnak, ugyanis más, privát királyi rezidenciákon is főznie kell, ha úgy adódik.

És hogy mennyit lehet keresni a királynő szakácsaként? Évi 22, 076 fontot, azaz nagyjából 8 millió Ft-ot, ami havonta kb. 671 ezer Ft-os fizetést jelent. Emellé pedig 33 nap szabadság, 15 %-os nyugdíjbónusz, továbbá szállás is jár.

A királynő egyébként tavaly májusban is meghirdetett egy állást ugyanebben a munkakörben, idén viszont egy kicsivel megemelte a leendő séf fizetését. Ha esetleg kedved kaptál, akkor ne habozz sokáig, ugyanis az állásra már csak néhány napig, július 28-ig lehet jelentkezni! 

EZEK ERZSÉBET KIRÁLYNŐ KEDVENC ÉTELEI>>> 

EZ GUSZTUSTALAN! ERZSÉBET KIRÁLYNŐ HALOTT ÁLLATOT TALÁLT AZ ÉTELÉBEN>>> 

MEGLEPŐ! EZEKET AZ ÉTELEKET SOHA NEM ENNÉ MEG II. ERZSÉBET>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss