Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a többi hozzávalót. Gáztepsi méretű tepsiben sütjük.
A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet és apránként a tejet, majd megfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a puha margarint, és krémesre kikeverjük.
A sütemény összeállítása: a tésztalapra rákenjük a krémet, a krém tetejét kirakjuk a kakaós keksszel, végül bevonjuk a tejszínből és habfixálóból készült tejszínhabbal.
1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre