A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a sütőport, a tejet. Jól összedolgozzuk, és fél órára a hűtőbe tesszük. Három egyenlő részre osztjuk, és cipó alakúra formázzuk.
Lisztezett deszkán 3-4 mm vastag téglalap formájúra nyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. Megrakjuk a meghámozott, vékony szeletekre vágott almával, és megszórjuk őrölt fahéjjal.
A következő réteg tésztát rásimítjuk, majd megkenjük a simára kevert ribizli lekvárral, és a tetejére tesszük a harmadik tésztalapot.
Megkenjük a felvert tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. Kihűtjük, téglalap alakú szeletekre vágjuk, és ízlés szerint megszórjuk porcukorral.