Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erről az ételről nem tud lemondani Meghan Markle hercegné

default user icon
MME
Meghan Markle szigorú étrendet követ, de a hercegnének is megvan a maga gyengéje. Van egy étel, amiről az első gyermekét nemrég világra hozó Meghan sem tud lemondani.

Meghan Markle annak ellenére szívesen hódol a gasztronómiai élvezeteknek, hogy szigorú étrendet követ. Harry herceg felesége elsősorban növényi alapú ételeket eszik, húst szinte alig, bár Harry egy tál sült csirke felett kérte meg a kezét. Sussex hercegnéje ebédre salátát és sok zöldséget fogyaszt. A fehérjét pedig olyan szuperélelmiszerekből pótolja, mint a bab vagy a csicseriborsó.

Az első gyermekét május 6-án világra hozó korábbi színésznő azonban hétvégén "kirúg a hámból" és egyik kedvenc ételéből megeszik egy hatalmas tányérral. Ez az étel pedig nem más, mint a sült krumpli.

- Egész nap tudnék sült krumplit enni  - mondta korábban Meghan Markle. - A tésztát is szeretem. Szeretem a szénhidrátokat, de ki nem szereti?

Meghan meggyőződése, hogy a kiegyensúlyozott étrendhez hozzátartozik, hogy nem vonunk meg mindent a szervezettől. Ezért engedi meg magának, hogy míg a hét elején egészségesen étkezik hétvégén bűnös napokat tartson és megegyen egy nagy tányérnyi ropogós hasábburgonyát. 

- Ez az egyensúlyról szól. Nem akarom magam megfosztani semmitől - nyilatkozta a hercegné, aki korábban minden este a vacsora mellé egy pohár vörös bort is megivott. Terhessége, majd kisfia, Archie születése miatt erről a szokásáról lemondott.

MEGHAN MARKLE DIÉTÁRA FOGTA HARRY HERCEGET >>> 

KIDERÜLT! ÍGY TARTJA BOMBA ALAKJÁT HARRY HERCEG BARÁTNŐJE >>> 

Ezek is érdekelhetnek