Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eredeti pásztortarhonya

MME MME
55 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben olajat hevítünk, amin megfonnyasztjuk az apróra felkockázott vöröshagymát.
  2. Hozzászórjuk a tarhonyát és a karikára vágott kolbászt - kb. 5 perc alatt egy kicsit megpirítjuk rajta. Belerakjuk a szintén apró kockákra felvágott paprikát és paradicsomot és 1-2 percig kevergetjük. 
  3. Pirospaprikával meghintjük. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és annyi vízzel öntjük fel, hogy a folyadék 2 ujjnyira ellepje azt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  4. Lefedve puhára főzzük. Ha szükséges pótoljuk időközben az elfőtt folyadékot.

 

Megjegyzés

Recept, styling: Filep Kata, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek