Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erdélyi tokány II.

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szalonnát végkony csíkokra vágjuk, kevés olajon kiolvasztjuk. Megpirítjuk rajta a felaprított vöröshagymát, beletesszük a csíkokra szelt marhahúst. Jól átsütjük, többször megkavarva, pirospaprikával, kakukkfűvel és a húsleveskockával ízesítjük. Lefedjük, 20 percig pároljuk.

Hozzáadjuk a felcsíkozott sertéshúst, lefedjük, azután körülbelül 20 perc alatt készre pároljuk.

Rövid lére sütjük, meglocsoljuk tejföllel. Galuskával vagy puliszkával körítve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss