Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erdélyi raguleves

MME MME
7 4/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kicsontozzuk a csirkemellet és apró kockákra vágjuk, majd vajon szép pirosra sütjük, állandó kavargatás közben.
A zöldségeket is apró kockára vágjuk, és hozzáadjuk a csikemellhez. Majoránnával és sóval ízesítjük. Utána felöntjük vízzel, és amikor a zöldségek készre főttek beletesszük a kukoricát és a zöldborsót. 5 percig főzzük, majd 2 kanál lisztből, a tojásból és a tejfölből keveréket készítünk, amit ráöntünk a levesre. Összekeverjük, levesszük a tűzről és majoránnát szórunk a tetejere. Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.

Megjegyzés

Nálunk nagyon bevált leves. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss