Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újra a képernyőn! Ilyen műsort kap Erdélyi Mónika

default user icon
MME
Sütni tanítja a nézőket Erdélyi Mónika. A Mónika-show-val ismertté vált sztár a Cukrászok című műsor után egy újabb gasztronómiai műsort kap a Chili TV-n.

A Süti suli Mónikával október 23-án indul a Chili TV-n és minden hétköznap este jelentkezik. Neves cukrászok és bloggerek érkeznek a stúdióba, hogy Erdélyi Mónikával közösen sütni tanítsák a nézőket. Minden epizódban egy-egy sütemény elkészítését mutatják majd be, és hasznos tippeket adnak a nézőknek.

„Már a Cukrászok forgatása alatt is nagyon örültem annak, hogy rutinos szakemberektől leshetek el egy-két konyhai trükköt. A vendégeimmel részletesen átvesszük a recepteket, annak buktatóit, hogy a nézők maguk is gond nélkül el tudják készíteni a finomságokat. Az adások alatt nagy klasszikusok épp úgy asztalra kerülnek, mint egy-két újhullámos édesség, vagy cukormentes sütemény. E mellett pedig arra is figyelünk, hogy a táplálkozásallergiások  számára is fogyasztható édességeket is bemutassunk. Nagyon sok recepttel és hasznos tanáccsal készülünk, érdemes lesz nézni minket” – idézte Erdélyi Mónikát a blikk.hu. 

ÉTELALLERGIÁS SZTÁROK: ETTŐL SZENVED VICTORIA BECKHAM ÉS HALLE BERRY >>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A TORTA: SÜTÉSI TIPPEK EGY VILÁGHÍRŰ CUKRÁSZMESTERTŐL - VIDEÓ! >>>

GYORS ÉS ELRONTHATATLAN SÜTEMÉNYEK: 11 ISTENI BÖGRÉS RECEPT! >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss