Erdélyi káposzta

default user icon
3 1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej édeskáposzta
  • 60 dkg pulykamell vagy -comb
  • 1 csokor kapor

Elkészítés

    Elkészítés: A káposztát a torzsa eltávolítása után kb. ujjnyi cikkekre vágjuk, főzőedénybe tesszük, hozzátesszük a kockára vágott húst, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, a tetejére tesszük a kaprot, ízlés szerint sózzuk. Tálaláskor kevés tejfellel meglocsoljuk. Nagyon ízletes, egyszerű étel.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Sarolta 8 évvel ezelőtt
Sajnálom ha valakinek az érzelmi világába hatoltam ezzel a receptel egy oldalon olvastam meg is csináltam nekem ízlet ott szerepelt Erdélyi káposzta címmel.
Kantó Szilvia 8 évvel ezelőtt
Hát tény, hogy nem egy ízbomba az egyszer már biztos, de én utána néztem a receptnek egy szakácskönyvben és ez hasonló, mint egy sima töltött káposzta csak két féle húsból.
Luka Levente 8 évvel ezelőtt
Na, azért az "erdélyi" jelző, nem azt jelenti, hogy valami semmi ételt ellátunk vele ..... A recept az nem is étel, hanem valami főtt káposzta, de szerintem az aki irta, az még nem készítette el eddig. Mindegy, én erdélyi vagyok és kikérem magamnak, hogy ilyen moslékot erdélyinek nevezzenek.

Hasonló Receptek

Magazin