Elkészítés: Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst, és még körülbelül 2 percig, állandó keverés mellett együtt
dinszteljük. Ezután felengedjük vízzel, s amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a felkockázott répát, fehérrépát és az apró káposztát. Sóval, ételízesítővel, őrölt borssal fűszerezzük, majd belerakjuk a babérlevelet és a csomóba kötött zöldfűszereket (zellerlevél, petrezselyem, kapor, lestyán), így a végén könnyebben kiszedhető.
Amikor a leves elkészült, hozzáadjuk a tejfölt, s pár perc alatt összefőzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre